Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-24 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme tai toimitusaika viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla.  Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7
Lutakonkatu 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Huom! Mikäli et suorita verkkomaksua loppuun saakka tai verkkomaksaminen epäonnistuu jostakin muusta syystä, ei tilaustasi käsitellä.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus (kuluttajansuojalaki 16§). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Mikäli lähetys palautuu siitä syystä, että asiakas ei nouda pakettia, maksua ei palauteta. Mikäli asiakas haluaa tilauksen lähetettäväksi uudelleen, asiakkaalta veloitetaan postimaksut toteutuneen mukaan.


Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@kipukoukku.fi tai ottaa yhteyttä palautelomakkeen kautta.